top of page

PT-Palvelut

Tyyster.jpg

Maria Tyyster 

Valmistui Koulutetuksi Personal Trainer:ksi ja Ravintovalmentajaksi 2017(Trainer4You). Valmistuu keväällä 2019 myös Psyykkiseksi valmentajaksi. (Trainer4You)

 

Personal Trainer ja Ravintovalmentaja auttaa asiakasta löytämään itselleen uusia, terveellisiä ja turvallisia elämäntapoja, sekä harrastuksia. Saat apua ja ohjeita liikuntaan, ravintoon, palautumiseen, elämänhallintaan ja jaksamiseen. Kun valmennan, pyrin siihen, että valmennettava tekee itse muutoksia elämässään, minä ohjaan ja annan vinkkejä. ”Pakko” ei vie mihinkään. Näin saamme niitä oikeasti pysyviä tuloksia. Pyrin pysyviin elämänmuutoksiin, en niinkään pikadieettien tuomiin nopeisiin ratkaisuihin, jotka hupenevat, jos uutta elämäntapaa ei ylläpidä. Hyvään kuntoon pääsee myös ilman kuntosalilaitteita ja loputonta kasaa lisäravinteita. Terveelliset elämäntavat, riittävä liikunta ja puhdasta ruokaa, siinäpä hyvä yhdistelmä! Jokainen ihminen on yksilö ja sen otan huomioon jokaisen asiakkaani kohdalla!

Koski.jpg

Satu Koski,

Koulutettu hieroja ja Personal Trainer (Varalan urheiluopisto) Huittisista. Liikunta on ollut elämässäni mukana pienestä pitäen. Jääkiekko oli laji, joka vei sydämeni jo varhain. Jääkiekon jäätyä sivuun, siirryin salibandyn saloihin. Sittemmin voimanoston tultua isoksi osaksi elämää, myös salibandy sai jäädä. Tällä hetkellä siis päälajina voimanosto, mutta kuitenkin arkeen mahtuu muutakin liikuntaa. Intohimoina liikunta, hyvinvointi sekä terveys saivat minut lähtemään hierontatyön ohella opiskelemaan Personal Trainer:ksi.

 

 

Haluan auttaa asiakkaitani löytämään liikunnan ilon ja terveemmän kehon. Valmentajana näen jokaisen asiakkaan yksilönä ja pyrimme yhdessä löytämään juuri sinulle sopivan tavan liikkua ja syödä. Periaatteenani on, ettei mikään ole kiellettyä. Elämässä saa ja pitääkin tehdä virheitä, kunhan niistä osaa ottaa opikseen. Tärkeintä on, että tekemästään nauttii ja se tuo hyvän olon.

Kysy lisää Gymmin vastaanotosta (info@gymmi.fi; 0504700482) tai suoraan valmentajiltamme:

Maria (maria.tyyster@gmail.com)

Satu (satkos92@gmail.com)

bottom of page